Ny jobb.

Ja da var mine 2 år ved Scandic Rock City i Namsos over. Nå har jeg startet som kokk hos Namsos catering. Der får jeg også mulighet for å kombinere grillingen bedre. Ellers så nærmer julen seg alt for fort.Det er mye jobbing for oss kokker nå, så juleforberedelsene hjemme blir så som så. Julebordene oppe på Efri Halfa er over for sesongen, men hos Namsos Catering har vi fult opp og gjøre. Dere får ha en fin førjulstid der ute !

Nytt alternative til arrangement.

Har hvert I kontakt med Jostein som har en flott plass ute på Otterøy. Her er det mulighet for å få til noe for grupper opp til 30 personer. Naustfest eller noe annet. Blåtur med firma eller bursdager. 

2017 og 2018

Bryllupsforespørsler for 2017 og 2018 allerede på vei inn. Får jo bare håpe at kroppen henger med om et par år og da. 

Bryllupstid

Tre bryllup på rad nå i juli. Første ferdig nå helga som var. Travelt, men gøy.

Forrett 120 stk. Bryllup 9.7.-16

ProQ smoker

Da har det kommet 2 ProQ Elite smokere fra Scanholm i hus. Har fått testet dem nå i to dager. Det virker lovende dette. Fordelen med disse er at dem faktisk og kan brukes som vanlig kullgrill ( kulegrill) når en tar av et ledd. Og det er plass til utrolig mye mat i en slik  Smoker. Ta gjerne kontakt med Roger Holm i Scanholm for et tilbud! Dem har også et stort utvalg i røykspon Og krydder. 

NM i grilling 2016

Da har vi startet årets trening til NM i grilling i august. Dagen var satt av til utprøving av diverse varianter av kylling. Tror vi fant en smaksvariant som vi går for. Neste helg skal det trenes på brisker. ( oksebryst) 

Sommeren er fullbooket

da er det ikke flere ledige helger denne sommeren. Men fra september og utover er det muligheter til å få en grillkokk i hagen eller hvor dere nå vil ha et selskap.

Pølselaging

i helgen ble det laget pølser. Grovkvernet grillpølser. En pølsefarse av svin, en farse med svin og lam m chilli og en farse med lammepølser. Utstyret til pølselagingen er kjøpt via www.scanholm.no. Dem har alt som trengs til dette. 

Traeger pelletsgrill

Hjemmelagde lammepølser

Ja da har grillen hvert i bruk et par måneder. Det eneste som ikke er prøvd i den nå, er baking. Grillen kan absolutt anbefales. Veldig enkel og bruke. Så bare ta kontakt med bbqshop.no for tilbud. 

Treager smokere

Ja da har det kommet en Treager pelletssmoker i hus. Gleder meg til å ta den i bruk og dele oppskrifter og bilder med dere.Litt travelt for øyeblikket da det er en stor militærøvelse her i Trøndelag. Så vi kokkene i byen her jobber på fler plasser for å hjelpe hverandre med å få kabalen til å gå rundt. Så jeg har da frokostvakter på Namsos catering for å få putta litt mat i soldatene fra flere nasjoner. Også blir det kveldsarbeid på Scandic Rock City. Men innimellom der en plass må en få tid til litt grilling.

Smoker, Scandic Rock City

i dag har jeg hatt med mine 3 smokere på jobb på hotellet. Salma til en forrett for 220 ble røkt med eple og whisky eik røykspon. Røykte samtidig litt and og elg til a la carten. 

Nytt år, ny sesong.

Ja så var det jammen nytt år og sesong igjen. En firmaevents og et bryllup er allerede gjort unna oppe på vakre Efri Halfa , www.efrihalfa.no. Ny grilling der oppe 20.2. Er dere ute etter en spennende plass til deres selskap, firmafest ol, så er det bare å ta kontakt Linn Hege Løvold på telefon 917 33 084 eller Christian Klykken 932 32 913.