Monolithblogg.

10. mar, 2014

Ja Monolithgrillen har hvert med på mye i 2013. Både Dansk mesterskap i grilling, Norsk mesterskap i grilling, grillkurs og mange timers grilling her hjemme. I år gikk det ikke så bra i DM, men i NM tok vi en flott førsteplass i katogorien kylling. Det var gøy det. Ellers så er det en jo veldig anvendelig grill som er lett og bruke og gir et flott resultat med en gang.Det har nå kommet en lillebros/søster om en vil kalle det til allerede eksisterende Monolith. En flott liten grill. Så er du på utkikk etter en ny grill til årets sessong, så ta en titt på Monolithen. Den får du kjøpt i en Byggmakkerbutikk, eller hos Arnøy Engros www.arnoyengros.no . Dem har nå også grillkull som er bra.

10. mai, 2013

Ja da har jeg hvertfall fått konstatert at Monolithen tåler en del. På vei til Levanger på mandag , hadde den ramlet ut fra transportkassen. Humpete veier her oppe sjø. Og grillen lå og rullet bak i tilhengeren . Må si jeg var litt svett da jeg oppdaget det.Men grillen er like hel ! Så det er en kraftig grill. 

8. mai, 2013

Ja da er to gøye kvelder gjennomført sammen med Kenneth fra Arnøy Engros as , hos BM Levanger og Steinkjer. I Steinkjer var det veldig nysgjerrige og engasjerte deltagere. Og jaggu ble det solgt et par griller og.  Monolithgrillen tåler en del fant jeg ut. På vei til Levanger hadde den ramlet ut av kassen jeg hadde den i og den lå og rullet bak i hengeren. Må si jeg var ganske nervøs da jeg løftet den opp. Men grillen var like hel. Kunn festene til sidebordene som var litt bøyd. Så nå skal det bygges skikkelig transportkasse i tre til den med demping i. Ellers så stilte Otto Moe en Ford Transit av den nye typen til rådighet for meg disse to dagene. Det har blitt en utrolig bra bil !! Så nå venter jeg bare på premien fra Norsk tipping så jeg kan få kjøpt en.  ( he he) 

2. mai, 2013

Ja den 6/5 skal jeg vise frem Monolithens fantastiske egenskaper på Damenes aften hos byggmakker Levanger. Og dagen etter er det guttas tur på Steinkjer. 

28. apr, 2013

I kveld ble det laget fiskegryte på Monolithen. Ca 1 kg Seifile, 3 gullerøtter, 2 små rødløk, 1/2 fennikel, 1 purreløk, 1 rød chilli, 5 hvitløksbåter, ca 3 cm av en fersk ingefær, 1 boks rømme og en 1/2 dl ketcup utrørt i litt vann. Fisken skjæres i terninger, grønnsakene i strimler, chilli/ hvitløk / ingefær finhakkes. En form settes i grillen på indirekte grilling. Grillen holdt 200 grader. Olje og melange varmes opp, grønnsakene haes i og får ca 7 minutter i formen. Tilsett fisken og gi innholdet i formen ca nye 7 minutter. tilsett rømme og ketcup og kok opp.