Enda et kjekt og greit hjelpemiddel. Hamburgerpresse.

Et kjekt og gøy produkt fra Arnøy Engros. Denne burgerpressa var en smart sak. Den ene enden lager et hulrom i burgeren som en fyller feks med ost. Så legger en litt kjøttdeig oppå igjen og bruker den andre enden for å presse burgeren sammen. Smart syns jeg. 

Grillkull !!

Endelig fikk jeg prøvd et grillkull som inneholder store flotte biter. Dette er også et produkt som Arnøy Engros as kommer til å ta inn nå til grillsesongen. Kan absolutt anbefales. Kommer nok i en BM butikk nær deg. Hvis ikke kan det bestilles hos www.arnoyengros.no 

Kyllingholder fra Arnøy Engros as

Jeg har prøvd denne holderen som er beregnet for å ha øl i beholderen og tre kyllingen over.  Den er veldig stabil og stødig. Lett og holde ren. Kan absolutt anbefales. Kommer vel i en BM butikk utpå våren.

Kniver! Det fins veldig mye dårlig kniver i de Norske hjem. Men det å skaffe seg et godt knivsett behøver ikke å koste all verden hvis en følger med litt. Dette Øyo settet er rett som det er på tilbud bla på Jernia. Her har du alt du trenger på kjøkkenet. Ellers så fins det mange fansy kniver å få kjøpt og som tar seg godt ut på en magnetlist på kjøkkenet. Her kan nevnes Globalkniver. Dette er kniver som etter min mening er for stive. Sikre kjøp er Øyo, Mac og Victorinox. Og med fin behandling, IKKE VASK I OPPVASKMASKIN, og med å bruke knivstål for å skjerpe dem innimellom har en kniv i mange år. Mine Victorinoxkniver har jeg hatt siden 1981.

Denne stavmikseren fra Bodum kan jeg anbefale. Den har samme kniv, bladsett som følger med den langt dyrere Bamixen. Jeg betalte 799,- kr hos Kitchen.