Grillark til salgs.

Her kommer forskjellige grilltilbehør tilsalgs. I første omgang grillark i forskjellige tresorter. Grillarkene leveres i pakker med 8-10 ark i hver pakke utfra hvor tykke arkene er. Pris pr pakke er 78,- kr pluss noen kr i frakt. Det er mange bruksmuligheter på disse arkene. Arkene legges i bløtt i minimum 10 minutter før en skal bruke dem. Dem kan brukes flate som en "grillplanke" eller en kan rulle dem sammen til ruller. På denne siden fins en egen fane for mat som er laget med disse arkene. Det følger også med bilder over forslag til bruksmåter i pakken.

Klippfisk med ertepurre.

4 typer grillark.

Jeg har 4 forskjellige tresorter i disse grillarkene. Kirsebær som gir en fruktaktig, lett søtlig røyksmak. Serlig velegnet til fjærkre, grønnsaker, frugt og ost.  Ask som gir en mer fyldig behagelig røksmak, vellegnet til skalldyr, svine- lamme og oksekjøtt. Lys Ek som en markant, behaglig røyksmak. Velegnet til  alle slags kjøtt og skalldyr samt ost. Også Lys Bøk, velegnet til all slags grillretter. Arkene er 22,5x 15 cm i størrelse.
Arkene vil aldri gi like mye røyksmak som en røykboks med spon som settes i grillen, men gir en mild fin smak til maten.

tre typer grillark.

Torskefile med pesto.

Her er et ark i lys bøk brukt til torskefile. Filleen er smurt inn med pesto, og noen finhakkede reker med tørkede tomater. Så rulles det hele sammen og knytes.  Legges på indirekte varme i grillen og er ferdig på ca 20 minutter.

Torskefile med fyll.