Pristigning desverre

Hei. Prisen på gass og en del andre ting har steget, så ny pris på grillkursene blir 660,- kr pr pers.

GRILLKURS 2012

Det er på tide og planlegge årets grillkurs da sesongen snart er i gang. Jeg har ikke tid før i slutten av April. Onsdag 25. April er en fin dag og ha kurs på. Jeg kan også komme og holde kurs for grupper, foreninger, bedrifter.  Kurset vil i år koste 580,- kr pr deltager. Kursets innhold blir teori om grillprinsipper, hva slags grill velger vi, kull/gass fordeler /ulemper, Krydder/marinader. Så skal vi lage mat, bake brød, lage fiskerett, kjøttrett og dessert på grillen. Så spiser vi opp det hele. 

Grillkurset 20.7.2011

Ja da var årets siste grillkurs over. Dvs er det et utdrikningslag eller bursdagsselskap som ønsker et grillkurs, kan det saktens ordnes.
Kursdeltagerne var fornøyde og gikk hjem med ny inspirasjon.

Grillkurs

Jeg vil nå utover våren holde en del grillkurs. Kurset vil inneholde en teoretisk del, hvor jeg går igjennom grillteknikker, grillprinsipper og hva en kan bruke en grill til. I den praktiske biten skal vi bake, lage en fiskerett, en kjøttrett og en dessert. Så spiser vi det vi har laget. Kurset koster 560,- kr pr pers. Send en mail på arve@grillisten.com eller ring 41120510 hvis du er interesert. Datoer kommer etter hvert.Grillkurs kan også holdes i sammenheng med en grillkveld for foreninger, lag, firmafest o.l.
Kurs kan også holdes andre plasser i landet, men da kommer reiseutgifter for 2 personer i tilleg.

Diverse fiskeretter på grillen.

Fra grillkurset 20. Juni

Fornøyde kursdeltagere gikk hjem etter kurset mandags kveld. Mange nye tips og ideer hadde dem med seg. Da hadde dem bakt urtebrød, laget en fiskerett og en kjøttrett og dessert og var mette og fornøyde da dem gikk hjem.

Grillkurs 6. Juni

Det først grillkurset i år. Fornøyde kursdeltagere fikk se hvordan en baker i grillen, lager fylt ribbe, og fylte fiskefileer og varm grilldessert m vaniljesaus.

Kursdeltagerne koser seg med maten som ble laget på kurset.