Vinterlagring av grillen.


Ja da nærmer vinteren seg og en del skal vel sette bort grillen for sesongen. Men, når det er sagt, har du en terrasse med litt tak over så er det ikke noe i veien for å grille hele året slik som jeg gjør. På vinteren kan det være lurt og sette gassflaska litt lunt hvis du skal bruke den om vinteren og.
Men for dere som setter bort grillen kan det være lurt og gjøre noen enkle tiltak så den holder seg bedre gjennom vinteren. Tenn grillen og la den bli varm. Børst av ristene og smør dem inn med matolje. Ta ristene utav og skrap ut gamle rester, kull, fett og annet gøy som har samlet seg nede i grillen. Smør også et tynt lag med matolje på grillens lokk. Har du trekk til grillen så tre det over. Sett grillen i en bod eller garasje eller utspring av tak.
Også venter vi på en ny deilig grillsesong.

Vårsjekk av grillen!

Endelig VÅR. Finn frem grillen dere som ikke har den fremme hele året. Sjekk at slanger og koblinger er tett. Tørk støvet av med lett såpevann og smør inn lokket med et tynt lag matolje. Tenn grillen og la ristene brenne av seg, bruk børsten og fjern event overvintret godsaker. Smør risten også med matolje. Også, løp og kjøp mat og begynn å grill!!

Grillglede til 15 tusen fra GrandHall